NASLOVNA » O NAMA

O NAMA

O NAMA

O nama mozaik

Sam naziv Decorativa Ceramica je proizašao iz želje osnivača da stvore idealno mesto gde dekoracija keramike dobija stil i dizajn, izlog gde svaki delić prevazilazi svoju funkciju i postaje UMETNOST, STIL i DIZAJN. Mi ne prodajemo proizvode, nego IDEJE a naši predlozi su plod kreativnosti vrhunskih dizajnera, koji pridaju posebnu pažnju u izboru materijala, stila, gde razvoj tehnologije postaje izvor novih izazova i ideja.

Sve je postalo moguće isključivo zbog neprestane saradnje sa svetskim firmama i fabrikama koje su najbolje u ovoj oblasti zbog svog proverenog iskustva i prestiža. Samo na taj način naš tim zaposlenih Vam može ponuditi profesionalnost, kvalitet u ispunjenju najzahtevnijih klijenata.

Osnovano 2003. godine Decorativa Ceramica nudi najbolja rešenja po pitanju obrade keramičkih pločica kako zidnih tako i podnih granita porcelana itd.

Domen Keramike je vrlo prostran i nudi velike mogućnosti, iz tog razloga vam stojimo na raspolaganje sa idejama, savetima u pronalaženju idealnog rešenja za Vašu potrebu i želju.

Posebno želimo naglasiti da proizvodi koji su rađeni ili obrađivani u našoj radionici moraju ispuniti visoki standard po pitanju:

Preciznosti | Kvaliteta obrade | Sigurnosti

Pozovite nas!