NASLOVNA » USLUGE » OBRADA

OBRADA

U portfolju naših usluga, želimo vam predstaviti dodatne obrade koje smo u mogućnosti da ponudimo, i iza čijeg kvaliteta stoji rad naše dugogodišnje ekipe koja pored stečenog iskustva u obradi sa keramičkim pločicama, ima na raspolaganju i mašine vrhunskih performansi kao i tehnologiju poslednje generacije.

USLUŽNO SEČENJE

Nudimo Vam uslugu sečenja keramičkih pločica. Bilo da želite da ih ratifikujete (izjednačite), smanjite format, ili jednostavno želite da Vam pločice ukrajane prilikom postavljanja imaju fin i precizan rez, nećete pogrešiti ako ih date našim mašinama na obradu.

IZRADA GAZIŠTA

IZRADA GAZIŠTA

Za Vaš siguran korak, za bezbednost Vas, Vaše porodice i svih posetilaca prostora u kome se naše pločice nalaze!

IZRADA COKLI

Izrađujemo sokle sa ili bez zaobljavanja ivice.
Kada se ivica zaobljuje sa gornje strane, čistimo i grbe sa poleđine pločice tako da se ne vide kada se gleda do zida što omogućava i lakše i lepše fugovanje.

GEROVANJE

GEROVANJE

Za naše kupce koji cene kvalitetnu završnu obradu, obaramo spoljne i unutrašnje ivice pločica pod uglom od 45°

OKAPNICA

Ako stavljate keramičku pločicu na prozorsku klupicu, sims, ili bilo gde drugde gde sa pločice može da curi ili kaplje voda, koju ne želite da se sliva na zid, nudimo uslugu urezivanja kanala sa donje strane pločice, kanal koji ce sprečiti slivanje.

ZAOBLJAVANJE IVICA

ZAOBLJAVANJE IVICA

Ako je reč o stepenicama obložene keramikom, ili coklama,  zaobljavanje ivice je interesantan i elegantan način za izbegavanje klasičnih lajsni!

Lep izgled i dugotrajnost su samo neki od razloga zbog čega preporučujemo ovu vrstu obrade.

UREZIVANJE PLOČICA

Urezivanjem pločica dobija se vizuelni efekat mozaika dok pločice zadržavaju svoje dimenzije i čvrstinu.

Pozovite nas!